Інформує про події на Сході України

Харків’янам доведеться більше платити за м’ясо

1.35K 0

За минулий рік ціни на м’ясні продукти в країні зросли майже на сорок відсотків. Цю інформацію було повідомлено генеральним директором асоціації постачальників в Україні.

Здорожчання сала в минулому році відбулось майже на сімдесят відсотків, свинини майже на сорок відсотків, яловичини більш ніж на тридцять відсотків та курятини майже на тридцять.

Також він зазначає, що середня ціна яловичини з кісткою є більшою за сотню гривень, свинина також обійдеться в сотню, а сало майже за сімдесят гривень. Дешева варена ковбаса в середньому вартує, майже вісімдесят гривень, а курка більше півсотні. За кілограм кожного виду м’яса в сумі вам потрібно заплатити більше чотирьох сотень гривень станом на початок поточного року, а рік тому це все вартувало три сотні гривень. Тобто здорожчання м’ясної корзини відбулось майже на сорок відсотків.

Та за оцінкою спеціалістів, при регулярному подорожчанні якість м’яса бажає кращого. З приводу яловичини, то на даний момент відбувається вирізання тих голів, які залишились. Тому найближчим часом її вартість не впаде.

загрузка...

Залишити коментар

Your email address will not be published.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.